Protestantse Gemeente Andijk - Wervershoof | Kerk Andijk, De Kapel | Kerkdiensten juli afgelast

juli, 2020

vr31jul23:59Kerkdiensten juli afgelast23:59

De kerkenraad van de PG Andijk-Wervershoof, De Kapel, heeft i.v.m. het Corona-virus besloten om haar kerkdiensten vooralsnog tot en met 31 juli af te gelasten.

We voelen als kerkenraad ook de verantwoordelijkheid voor de gemeente die op zondag bij elkaar komt. We willen daarom de adviezen van de autoriteiten niet negeren en hopen dat hiervoor begrip is, ondanks de verregaande consequenties.

Mocht er aanleiding zijn om dit beleid te wijzigen, dan zullen we dit zo snel mogelijk bekend maken. Houd hiervoor de website van onze kerk ook in de gaten.

Namens de kerkenraad,

Gert Scholten, Pastor

Nieuws | Op 6 september is er weer een kerkdienst. U kunt zich aanmelden via telefoonnummer06-83424001