Kinderkerk en jongerenwerk

Ieder kind heeft er recht op de oude verhalen te leren kennen. Ze vormen de basis van onze cultuur. We vertellen hen elke zondag een verhaal.
Ons jongerenwerk is grotendeels ondergebracht bij PROVIDER-owe.

Diaconie

We komen er graag voor uit dat we gelovige mensen zijn door solidair te zijn met mensen die niet tot hun recht komen in de samenleving. We doen dat plaatselijk door individuen te ondersteunen; regionaal-landelijk en wereldwijd door het geven financiële steun aan organisaties die zich daarvoor inzetten.

Onze (rommel)markten zijn oergezellig; ons kinderkerstfeest een ijzersterke traditie, onze koffieochtenden voor ouderen voorzien in een behoefte,  ons leerhuis is leerzaam en in onze gespreksgroep gaat het vaak over opvoeding en ons kerkblad is een plaatje!
Kortom een gemeente om bij te willen horen… Mail gerust met pastor Ton Heijboer via pastor@pg-andijkwervershoof.nl

Home | Agenda | Geschiedenis | Taakverdeling | Kerkblad e.a. | Contact | De Kapel | ANBI